Om bloggen

Vi är tre stycken som driver denna blogg och skriver om allt som faller oss in. Vi älskar samtliga att skriva och vi har många olika intressen. Därför bestämde vi oss för att skapa denna sajt och börja skriva om allmänna ting och sådant som vi intresserar oss för. Det finns alltså ingen tydlig röd tråd i bloggen vilket vi tycker är väldigt uppfriskande. Varför måste man begränsa sig? Det finns ju så otroligt mycket kul att skriva om och vi vill inte gå miste om något. Vi hoppas att ni som läser här känner på samma sätt som vi och hittar mycket härlig inspiration bland alla artiklar.

Ett litet axplock av vad du kan läsa om

Det är svårt att beskriva allt vi skriver om här på bloggen men vi ska i alla fall ge dig ett litet smakprov. Vi kommer till exempel att fokusera en hel del på resor och olika utflykter som du kan göra. Vi försöker alltid hitta lite annorlunda och udda resmål och inte bara fokusera på de klassiska turistmålen. Du kommer förhoppningsvis hitta en massa roliga tips att ta del av både i Sverige och i utlandet.

Du kommer även att kunna hitta roliga artiklar om allt från udda djurarter till rymden. Det är helt enkelt en salig blandning av lite allt möjligt. Dessutom kommer du kunna läsa en massa bra tips om fotografi och film, två av våra största intressen. Vi är alltid på jakt efter nya och roliga miljöer att fota eller filma. Trevlig läsning!