Startsida

Hej och välkommen till denna sajt som handlar om lite allt möjligt. Vi har bestämt att inte ha något specifikt tema på bloggen utan skriva om allmänna ting. Vi skriver om det vi tycker är roligt helt enkelt. Målet är att du ska få en massa bra tips och information om allt mellan himmel och jord.

Resor och roliga platser att besöka

Du kommer till exempel kunna läsa om udda och spännande resor som du kan göra, både i Sverige och i utlandet. Det kan vara kul att upptäcka nya platser som inte är så vanliga resmål. Vi kommer även tipsa dig om roliga platser du kan besöka till exempel om du har barn eller om du är ute på egen hand. Tillsammans med oss kommer du kunna skapa minnen för livet.

Film och fotografering

Att filma och fota är två stora intressen hos oss som skriver här och det vill vi självklart dela med oss av. Vi kommer tipsa om hur du gör för att ta de bästa bilderna, vilka appar du kan använda när du vill redigera dina bilder och mycket, mycket mer. Du kommer också kunna läsa våra bästa tips om du är intresserad av att göra filmer. Vi är inte professionella fotografer men vi har ändå lärt oss lite under de år som vi har hållit på med det.

Bilar

Här på bloggen kommer du också kunna läsa om olika bilmodeller, vad du ska tänka på när du ska köpa en egen bil och lite annat smått och gott. Vi kommer även ta upp fördelarna med elbilar och hur man ska tänka om man går i tankar om att köpa en el- eller hybridbil.

Som du hör kan du läsa om lite av varje här på bloggen. Vi har många intressen och vill verkligen inte begränsa oss när vi skriver. Varmt välkommen!